Ми розробили особливе Lobster меню та облаштували все в кращих традиціях Bar Mushly. Запальні вечірки, найкращі Дні народження та просто вечори тепер проходитимуть тут!

Тут ти можеш скуштувати:

Лангустини міні-гриль з картоплею фрі та мікс-салатом 

Міні-лангустини обсмажуємо з вершковим маслом, спеціями та часником. Подаємо з картоплею фрі, мікс-салатом і соусом на основі домашнього майонезу та імбиру.

Лобстер з картоплею фрі та мікс-салатом

Варений

Лобстер відварюємо, поливаємо топленим вершковим маслом з спеціями та часником.  Подаємо з картоплею фрі, мікс салатом і соусом на основі домашнього майонезу та імбиру.

Гриль

Лобстер обсмажуємо з вершковим маслом і часником.  Подаємо з картоплею фрі, мікс салатом і соусом на основі домашнього майонезу та імбиру.

Лобстер Chix з овочевою сальсою та соусом Айолі

Лобстер, политий топленим маслом. Подаємо із соусом Айолі та овочевою сальсою.

Лобстер Термідор

Обсмажуємо лобстера з болгарським перцем та томатами чері. Фламбуємо коньяком, додаємо вершки та діжонську гірчицю. Викладаємо все у панцир лобстера, посипаємо сиром Дор Блю і пармезаном. Запікаємо до утворення скоринки. Подаємо з листям салату, томатами чері та багетом.

Запечене м’ясо лобстера

М‘ясо лобстера тушкуємо з селерою та пореєм в соусі теріякі з вершковим маслом. Запікаємо під соусом крем-чилі з трюфельною пастою.

Салат з лобстером

М‘ясо лобстера, манго, свіжий огірок, мікс салату, крем-сир, мигдальні пластівці, соус на основі діжонської гірчиці, меду та оливкової олії.

Біск з лобстера

Біск готуємо з панцирів лобстера, додаємо м‘ясо лобстера, тушковані цукіні, чері, спаржу, солодкий перець, селеру, порей та зелену цибулю.

Піката з лобстера

М‘ясо лобстера, вершки, вино, каперси, шпинатні тальятеле, пармезан.

LOBSTER MENU

Резервуй столик: 

(098) 985 88 98

Площа Ринок, 35

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення