Сезон полуниці відкрито – зустрічайте новинки меню від шефа Bar Mushly:

▖Бурата з полуницею та сезонними ягодами – італійський сир Бурата подаємо на манговому кремі (у поєднанні з sweet-чилі і Кім Чі), з руколою, молодим шпинатом, та ягодами: полуниця, лохина, абрикос, черешня (238 ₴‎).

Цезар з креветками та полуницею – тигрові креветки, листя ромену, помідори, сир Пармезан, соус Цезар, свіжа полуниця та хрумкі мигдалеві пластівці (168 ₴‎).

Філе лосося зі спаржею та полуницею – обсмажуємо філе лосося , спаржу бланшуємо і також обсмажуємо з вершковим маслом. Полуницю подаємо на бамбуковому листі з руколою і мікрогріном, заправленим оливковою олією. Посипаємо мигдалевими пластівцями (268 ₴‎).

▖Полуничний суп з морозивом та ягодами – перетираємо полуницю з цукром і подаємо з кулькою морозива та ягодами (полуниця, лохина, абрикоси і черешня). Посипаємо мигдальними пластівцями (99 ₴‎).

▖Полунична пана-кота – полуницю перетираємо з цукром та змішуємо з вершками. Подаємо з ягодами (полуниця, лохина, абрикоси і черешня) і посипаємо мигдальними пластівцями (69 ₴‎). ⠀

Також куштуйте морського окуня з ананасом-гриль та оновлені сендвічі – з лососем / з креветкою-гриль. Чекаємо ваші фото-відгуки на наших сторінках Facebook та Instagram!

Bar Mushly, площа Ринок, 35

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення