В п‘ятницю перед les vacances презентуємо вам оновлене меню!

Гарбузовий крем-суп з креветками, філе тріски на трюфельному різотто, філе лакедри на кокосовому кремі, нова красуня-устриця Crystal вже готові до ваших замовлень.

Італійський сир Бурата подаємо на манговому кремі (у поєднанні з sweet-чилі і Кім Чі), з томатами, інжиром та анчоусами.

Готуємо зі свіжим салатом Ромен, інжиром та тигровими креветками, які обсмажуємо на вершковому маслі з часником. Заправляємо соусом Цезар та посипаємо пармезаном та хрусткими мигдалевими пластівцями.

Смажений вугор та листя салату заправляємо соусом Азія (на основі кунжутної олії, соєвого соусу, імбиру, рисового оцту, васабі та лимонного фрешу). Подаємо з інжиром, лохиною та морозивом з лохини.

Крем-суп із гарбуза з додаванням імбиру, цибулі та часнику. Подаємо з аргентинськими креветками, смаженими на вершковому маслі з часником.

Розмір 2. Франція.

Кристал Спесіаль – це устриця зі західного узбережжя Нормандії. Має яскраво виражений солодкий післясмак. Завдяки спеціальній системі вирощування у підвішеному стані ця устриця заслужила срібну медаль на нагородження Concours Agricole Paris 2014.

Філе лакедри готуємо у місо-бульйоні. Подаємо з кокосовим кремом (кокосове молоко, цвітна капуста, цибуля), смаженими цукіні та баклажаном.

Філе тріски готуємо на пару. Подаємо з ніжним різото – рис арборіо, пармезан, трюфельна паста.

Обсмажене філе тунця подаємо зі смаженою капустою пак-чой в соєво-кунжутному соусі.

Філе лосося обсмажуємо у вершковому маслі й подаємо з гарбузовим кремом, інжиром та салатом із фенхелю з соєво-кунжутним соусом.

З нетерпінням чекаємо на ваші задоволені посмішки, nos amis

успішно додано до кошика

замовити
Ваш кошик

Ваш кошик пустий!

Сума замовлення: 0грн
повернутись до замовлення