В Bar Mushly любимо щоразу дивувати вас новинками, тож презентуємо вам оновлене меню!
Бурата з сезонними фруктами, салат з креветками та авокадо, філе тунця зі спаржею, оливками каламата та бейбі роменом, філе лосося з картопляним пюре, маринованим буряком та спаржею, сендвіч з вугрем та філе лакедри на трюфельному різото вже готові до ваших замовлень.
Та для незабутніх ранків приготували нові сніданки: шакшука, яка буває різною: з беконом, шинкою, креветками та авокадо, гранола з фруктами та оладки з червоною ікрою.
Італійський сир Бурата подаємо на манговому кремі (у поєднанні з sweet-чилі і Кім Чі), з салатом та сезонними фруктами і ягодами: полуниця, ківі, лохина, ананас.

Креветки обсмажуємо з вершковим маслом та подаємо з бейбі роменом, авокадо та соусом на основі консервованого тунця. Посипаємо тертим Пармезаном та мигдальними пластівцями.

Філе тунця обсмажуємо до medium rare, подаємо з теплим салатом з локальної спаржі, бейбі ромену, томатів чері та оливок каламата.

Філе лосося обсмажуємо у вершковому маслі й подаємо з картопляним пюре, маринованим буряком та спаржею.

Булочка бріош, печений вугор, крем-сир, майонез, синя цибуля, цибуля шніт, свіжий огірок, корнішони, бейбі ромен.

- Філе лакедри на трюфельному різото
Філе лакедри обсмажуємо і глазуруємо у вершковому маслі та місо-пасті. Подаємо на кремовому різото з пармезаном, трюфельною пастою.

Зустрічай нові сніданки!
- Шакшука, яка буває різною: з беконом, шинкою, креветками та авокадо
- Гранола з фруктами
- Оладки з червоною ікрою.
З нетерпінням чекаємо на ваші задоволені посмішки, nos amis
успішно додано до кошика